ZellaGreen is ontstaan vanuit een duurzame gedachte. ZellaGreen adviseert en verkoopt producten die maatschappelijk verantwoord zijn maar ook een besparing oplevert op de energiekosten. Wij bedienen zowel consumenten als zakelijke klanten. ZellaGreen maakt alleen gebruik van hoogstaande kwaliteitsproducten die het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan waarborgen. ZellaGreen is Partner van Verbatim LED, reseller van InterLight en Pro Retail LED. Partner van Maxxinno IR panelen Infrarood warmtepanelen. Wij hebben bewust gekozen voor deze betrouwbare merken omdat ze hetzelfde gedachtegoed delen als wij.

Verbatim LED verlichting is 100% dochter van Mitsubishi Chemical (conglomeraat Mitsubishi). Maxxinno is een Nederlands bedrijf in infrarood warmtepanelen met een gedegen productie in Duitsland. Maxxinno is een leverancier van hoogwaardige IR panelen met een buitengewone expertise op het gebied van infrarood verwarming. Onze merken werken alleen met eerste klas componenten wat zich weer uit in hoogwaardige kwaliteitsproducten.
 

 

 
Verbatim LED Verlichting
Zo'n 80% van alle verlichting in de wereld bestaat nu nog uit TL-verlichting. Op dit type verlichting kunt u veel bezuinigen en tegenwoordig is er voor elk type lamp een passend LED alternatief.
Er wordt veel LED verlichting aangeboden, met een groot verschil in kwaliteit, branduren, lichtopbrengst, garantie en bespaarpercentage.
Met kwaliteit LED verlichting van Zellagreen, bespaart u aanzienlijk op uw stroomkosten
Wij bieden 1-op-1 vervanging voor uw huidige situatie, of berekenen de beste opties voor een volledig nieuw en verbeterd verlichtingsplan.
Tevens kunnen wij voor concurrerende prijzende installatie voor u verzorgen.
Voor meer informatie en /of een vrijblijvende offerte en besparing rapport kunt u contact met ons opnemen.
 
 
 
‚Äč
 
MAXXINNO INFRAROOD VERWARMING; HET NIEUWE VERWARMEN
Uw zonnetje in huis.
THE ORIGINAL! Kies voor het origineel, kies voor zekerheid en kwaliteit zoals vele duizenden dat al vóór u deden. Maxxinno infrarood verwarming is bedoeld als hoofdverwarming en is daarmee hét product dat al het overige aan verwarming vervangt.
Het is revolutionair, gezond en vooral een zeer energiezuinige infrarood verwarming. Mede dankzij een speciale, unieke, intelligente en draadloze thermostaat met geïntegreerde ontvanger dat bij ZellaGreen verkrijgbaar is.
 
https://www.maxxinno.nl/iheatpanel/iheatpanel-met-lijst
 
 
Maxxinno infrarood warmtepanelen
Waarom Maxxinno
Het iHeatpanel bespaart op;
  • Installatiekosten (eventueel zelf te plaatsen).
  • Onderhoudskosten (geen onderhoudscontract).
  • Extra comfort en besparing door het gebruik van een eigen thermostaat per ruimte.
  • Infrarood verwarming verwarmt accumulerend en geeft minder verlies bij openen van ramen.
  • Eventueel eenvoudig mee te verhuizen.

Wat levert een iHeatpanel u nog meer op;
  • Het meest gezonde leefklimaat.
  • Snel verwarmen met een gelijk verdeelde warmte door de gehele ruimte.
  • Minder last van droge huid, droge mond, luchtweg- en spieraandoeningen.
  • Geen elektrosmog en geen Co2 uitstoot.
  • Woon- en werkruimte vrij in te richten.

 Klik hier:  https://www.maxxinno.nl/iheatpanel/iheatpanel-met-lijst