ZellaGreen is ontstaan vanuit een duurzame gedachte. ZellaGreen adviseert en verkoopt producten die maatschappelijk verantwoord zijn maar ook een besparing oplevert op de energiekosten. Wij bedienen zowel consumenten als zakelijke klanten. ZellaGreen maakt alleen gebruik van hoogstaande kwaliteitsproducten die het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan waarborgen. ZellaGreen is Partner van Verbatim LED, reseller van InterLight en Pro Retail LED.  Wij hebben bewust gekozen voor deze betrouwbare merken omdat ze hetzelfde gedachtegoed delen als wij.

Verbatim LED verlichting is 100% dochter van Mitsubishi Chemical (conglomeraat Mitsubishi). Maxxinno is een Nederlands bedrijf in infrarood warmtepanelen met een gedegen productie in Duitsland. Maxxinno is een leverancier van hoogwaardige IR panelen met een buitengewone expertise op het gebied van infrarood verwarming. Onze merken werken alleen met eerste klas componenten wat zich weer uit in hoogwaardige kwaliteitsproducten.
 

 

 
Verbatim LED Verlichting
Zo'n 80% van alle verlichting in de wereld bestaat nu nog uit TL-verlichting. Op dit type verlichting kunt u veel bezuinigen en tegenwoordig is er voor elk type lamp een passend LED alternatief.
Er wordt veel LED verlichting aangeboden, met een groot verschil in kwaliteit, branduren, lichtopbrengst, garantie en bespaar percentage.
Met kwaliteit LED verlichting van Zellagreen, bespaart u aanzienlijk op uw stroomkosten
Wij bieden 1-op-1 vervanging voor uw huidige situatie, of berekenen de beste opties voor een volledig nieuw en verbeterd verlichtingsplan.
Tevens kunnen wij voor concurrerende prijzen de installatie voor u verzorgen.
Voor meer informatie en /of een vrijblijvende offerte en besparing rapport kunt u contact met ons opnemen.
 
Alex van Dijk | Berend  van den Akker
Dijkstraat 56 | 8801 LW Franeker
Tel: 06 - 16385749
zellagreennederland@gmail.com
RegioBank

Folkertsma Financiële Diensten Franeker mag zich zelfstandig intermediair van RegioBank noemen. Dit betekent dat wij u het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. 

RegioBank is een regionale bank met een netwerk van ruim 550 Zelfstandig Adviseurs verspreid over heel Nederland.  Hiermee is de RegioBank de grootste intermediairbank van Nederland met alle moderne faciliteiten en producten die bij een bank horen. In tegenstelling tot andere banken, die hun service steeds verder centraliseren naar grotere plaatsen, krijgt u bij ons wel de persoonlijke service en aandacht die u op prijs stelt. De RegioBank opereert onder de bankvergunning van de Volksbank, net als haar zusters de SNS bank, ASN bank en BLG wonen. Hierdoor valt de RegioBank onder het depositogarantiestelsel, uw geld is dus veilig en geborgt door de overheid. De RegioBank is al ruim 90 jaar actief in Nederland.

Regiobank Folkertsma Kiest ook voor duurzame Ledverlichting verzorgd door Zellagreen