ZellaGreen is ontstaan vanuit een duurzame gedachte. ZellaGreen adviseert en verkoopt producten die maatschappelijk verantwoord zijn maar ook een besparing oplevert op de energiekosten. Wij bedienen zowel consumenten als zakelijke klanten. ZellaGreen maakt alleen gebruik van hoogstaande kwaliteitsproducten die het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan waarborgen. ZellaGreen is Partner van Verbatim LED, reseller van InterLight en Pro Retail LED.  Wij hebben bewust gekozen voor deze betrouwbare merken omdat ze hetzelfde gedachtegoed delen als wij.

Verbatim LED verlichting is 100% dochter van Mitsubishi Chemical (conglomeraat Mitsubishi). Maxxinno is een Nederlands bedrijf in infrarood warmtepanelen met een gedegen productie in Duitsland. Maxxinno is een leverancier van hoogwaardige IR panelen met een buitengewone expertise op het gebied van infrarood verwarming. Onze merken werken alleen met eerste klas componenten wat zich weer uit in hoogwaardige kwaliteitsproducten.
 

 

 
Verbatim LED Verlichting
Zo'n 80% van alle verlichting in de wereld bestaat nu nog uit TL-verlichting. Op dit type verlichting kunt u veel bezuinigen en tegenwoordig is er voor elk type lamp een passend LED alternatief.
Er wordt veel LED verlichting aangeboden, met een groot verschil in kwaliteit, branduren, lichtopbrengst, garantie en bespaar percentage.
Met kwaliteit LED verlichting van Zellagreen, bespaart u aanzienlijk op uw stroomkosten
Wij bieden 1-op-1 vervanging voor uw huidige situatie, of berekenen de beste opties voor een volledig nieuw en verbeterd verlichtingsplan.
Tevens kunnen wij voor concurrerende prijzen de installatie voor u verzorgen.
Voor meer informatie en /of een vrijblijvende offerte en besparing rapport kunt u contact met ons opnemen.
 
Alex van Dijk | Berend  van den Akker
Dijkstraat 56 | 8801 LW Franeker
Tel: 06 - 16385749
zellagreennederland@gmail.com
Over ons

Om iets van onze zaak te kunnen vertellen nemen wij u mee terug naar de jaren 70 van de 19e eeuw.

Destijds begon Egbert Wierda een zaak in textiel, manufacturen en hoeden op het Oost. In 1904 werd het huidige pand op het kruispunt in Wolvega van de familie Sickenga gekocht.

Vanaf die tijd ging men met koffers met handel naar de klanten toe, vooral in de Westhoek. Dit ging eerst per fiets, later op de Harley en weer later werd de eerste auto aangeschaft.

Zo heeft de zaak zich ontwikkeld tot wat het nu is.

Namelijk een zaak in damesmode (First Lady) en woninginrichting (Colors&Home). Alle 4 generaties hebben niet stil gezeten ook gezien alle verbouwingen die in de loop der jaren plaats gevonden hebben t/m de laatste rigoreuze verbouwing in 2006.

Behalve damesbovenkleding verkopen wij ook nachtkleding en accessoires

First Lady is al meer dan 120 jaar gevestigd op Hoofdstraat Oost 2 midden in het centrum van Wolvega. Wij zijn makkelijk met de auto te bereiken. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt van de zaak. Firstlady Kiest ook voor duurzame Ledverlichting verzorgd door Zellagreen

  • auto.png
     
  • winkel4.png
     
  • winkel2.png
     
  • winkel3.png