ZellaGreen is ontstaan vanuit een duurzame gedachte. ZellaGreen adviseert en verkoopt producten die maatschappelijk verantwoord zijn maar ook een besparing oplevert op de energiekosten. Wij bedienen zowel consumenten als zakelijke klanten. ZellaGreen maakt alleen gebruik van hoogstaande kwaliteitsproducten die het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan waarborgen. ZellaGreen is Partner van Verbatim LED, reseller van InterLight en Pro Retail LED.  Wij hebben bewust gekozen voor deze betrouwbare merken omdat ze hetzelfde gedachtegoed delen als wij.

Verbatim LED verlichting is 100% dochter van Mitsubishi Chemical (conglomeraat Mitsubishi). Maxxinno is een Nederlands bedrijf in infrarood warmtepanelen met een gedegen productie in Duitsland. Maxxinno is een leverancier van hoogwaardige IR panelen met een buitengewone expertise op het gebied van infrarood verwarming. Onze merken werken alleen met eerste klas componenten wat zich weer uit in hoogwaardige kwaliteitsproducten.
 

 

 
Verbatim LED Verlichting
Zo'n 80% van alle verlichting in de wereld bestaat nu nog uit TL-verlichting. Op dit type verlichting kunt u veel bezuinigen en tegenwoordig is er voor elk type lamp een passend LED alternatief.
Er wordt veel LED verlichting aangeboden, met een groot verschil in kwaliteit, branduren, lichtopbrengst, garantie en bespaar percentage.
Met kwaliteit LED verlichting van Zellagreen, bespaart u aanzienlijk op uw stroomkosten
Wij bieden 1-op-1 vervanging voor uw huidige situatie, of berekenen de beste opties voor een volledig nieuw en verbeterd verlichtingsplan.
Tevens kunnen wij voor concurrerende prijzen de installatie voor u verzorgen.
Voor meer informatie en /of een vrijblijvende offerte en besparing rapport kunt u contact met ons opnemen.
 
Alex van Dijk | Berend  van den Akker
Dijkstraat 56 | 8801 LW Franeker
Tel: 06 - 16385749
zellagreennederland@gmail.com
t INGELTJE Damwoude waar winkelen weer beleving wordt!

Via deze digitale weg kunt u op uw gemak een kijkje nemen. Er valt zo onderhand heel wat te bekijken én te lezen op onze site. Wat te denken van ons Blog (2 tot 3 keer in de week). Maar ook het onderdeel "een andere spiegel" en "tips en weetjes" weet u goed te vinden. Het meer recente onderdeel Patronen blijkt ook een succesnummer gezien het grote aantal views inmiddels. Maar de echte topper is toch het onderdeel "7 items 7 styles". Hierin laten we maandelijks 7 kledingstukken op minstens 7 manieren anders afgestyled zien.

Kortom u bent wel even "zoet" en u zult beslist niet de laatste zijn die zo geïnspireerd is geraakt dat een bezoek aan onze stenen winkel de enige logische vervolgstap is.

Vandaag hebben we ingeltje Damwoude in ledverlichring geinstallerd

verzorgd door Zellagreen en Led en Zo