ZellaGreen is ontstaan vanuit een duurzame gedachte. ZellaGreen adviseert en verkoopt producten die maatschappelijk verantwoord zijn maar ook een besparing oplevert op de energiekosten. Wij bedienen zowel consumenten als zakelijke klanten. ZellaGreen maakt alleen gebruik van hoogstaande kwaliteitsproducten die het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan waarborgen. ZellaGreen is Partner van Verbatim LED, reseller van InterLight en Pro Retail LED.  Wij hebben bewust gekozen voor deze betrouwbare merken omdat ze hetzelfde gedachtegoed delen als wij.

Verbatim LED verlichting is 100% dochter van Mitsubishi Chemical (conglomeraat Mitsubishi). Maxxinno is een Nederlands bedrijf in infrarood warmtepanelen met een gedegen productie in Duitsland. Maxxinno is een leverancier van hoogwaardige IR panelen met een buitengewone expertise op het gebied van infrarood verwarming. Onze merken werken alleen met eerste klas componenten wat zich weer uit in hoogwaardige kwaliteitsproducten.
 

 

 
Verbatim LED Verlichting
Zo'n 80% van alle verlichting in de wereld bestaat nu nog uit TL-verlichting. Op dit type verlichting kunt u veel bezuinigen en tegenwoordig is er voor elk type lamp een passend LED alternatief.
Er wordt veel LED verlichting aangeboden, met een groot verschil in kwaliteit, branduren, lichtopbrengst, garantie en bespaar percentage.
Met kwaliteit LED verlichting van Zellagreen, bespaart u aanzienlijk op uw stroomkosten
Wij bieden 1-op-1 vervanging voor uw huidige situatie, of berekenen de beste opties voor een volledig nieuw en verbeterd verlichtingsplan.
Tevens kunnen wij voor concurrerende prijzen de installatie voor u verzorgen.
Voor meer informatie en /of een vrijblijvende offerte en besparing rapport kunt u contact met ons opnemen.
 
Alex van Dijk | Berend  van den Akker
Dijkstraat 56 | 8801 LW Franeker
Tel: 06 - 16385749
zellagreennederland@gmail.com
 

Welkom bij Tutte Belle Kinderkleding Kleine Kerkstraat 16
Leeuwarden

Wij houden van mixen & matchen! Dit komt dan ook volledig tot uiting in het concept van onze winkel. In het voorste gedeelte van de winkel shop je nieuwe collecties van hippe merken uit Nederland, maar ook uit Scandinavië, Spanje, Amerika en zelfs Dubai! Van grote commerciële labels tot wat kleinere, bijzondere merken; juist de combinatie van die twee maakt shoppen extra leuk! Onze collecties beginnen bij maatje 50 en lopen door t/m maat 188. Groot inkopen doen we niet, maar we kopen wél vaak in! We zijn continu op zoek naar toffe nieuwe items en willen blijven verrassen. Dit doen we ook met het achterste deel van de winkel; hier vind je namelijk de mooiste preloved merkkleding. Prachtige kleding van topmerken, die het verdient nog een ronde gedragen te worden. Mix & Match!

Led verlichting verzorgd en geïnstalleerd 
Door Zellagreen en Led en zo